Mai Multe Vizualizări
Odată efectuată zdrobirea, strugurii destulpați și zdrobiți sunt plasați într-un anumit vinificator unde este posibilă încălzirea strugurilor zdrobiți pentru a gestiona și controla temperatura de fermentație (în luna ianuarie-februarie). de culoare și taninuri moi și ajută la darea unor vinuri mai moi cu note accentuate de fructe. Odată ce fermentația este completă, vinul își finalizează învechirea în lemn în butoaie mari de stejar slavon și bariche de stejar francez. După perioada de învechire în lemn, cuveè este decis și apoi îmbuteliat. Îmbutelierea este urmată de o perioadă de rafinare în sticlă înainte de a fi comercializată.
Culoare: La vedere vinul are o culoare profundă, închisă, intensă, cu nuanțe plăcute ușor granat.
Parfum: Buchet alcoolic, in secventa se pot percepe cirese morello, prune, visine in alcool, migdale prajite, foarte interesante notele finale de cafea, tutun si cacao.
Gust: Aromă puternică, caldă, amplă, învăluitoare, senzație de tanică ușoară, persistentă, îndelung plăcută senzația finală de curățare a cavității bucale și cererea ulterioară de salivare.
Asortare excelentă cu vânatul de blană și cu carne roșie la grătar, deși extraordinar este asocierea cu brânzeturile maturate.
- Tara de Origine:
- Alcool: 15.5%
- Volum: 0.75 Litri
- Producator: Scuola Grande