Mai Multe Vizualizări
Recoltarea manuală. Cele mai bune parcele de struguri sunt atent selectate în podgorie în funcție de altitudine și sol, urmate de o a doua selecție în cramă. Vinificarea strugurilor se realizează separat în funcție de maturitate. Fermentare la temperatură joasă (20-24 ºC) pentru a păstra cea mai primitivă aromă.
Aspect: rubin adânc cu lacrimi limpezi de vin.
Nas: Intensitate remarcabilă cu prezența fructelor coapte precum cireșe, mure și prune. Note balsamice cu note de piele și lemn dulce.
Gust: Coacerea perfectă a fructelor și vâscozitatea texturii. Taninuri moi și netede care se termină cu un final rotund.
Ideal pentru carne la grătar, carne de vită înăbușită, brânzeturi curate, tabla de mezeluri.
- Tara de Origine: Spania
- Alcool: 14%
- Volum: 0.75 Litri
- Producator: Finca Bacara
- Regiunea Viticola: Jumilla - Spania