Mai Multe Vizualizări
Zona de producție: Provincia Treviso din regiunea Veneto, în special în Conegliano și Valdobbiadene.
Podgorii: Vița de vie Prosecco este cultivată pe dealuri mijlocii și pe șes, cu 3000-4000 de viță de vie/ha pentru a produce aproximativ 18 tone/ha, iar strugurii produși au o calitate ridicată.
Tehnologia vinăriei: vinificarea vinului alb cu drojdii selectate pentru a produce vinul de bază, apoi este introdusă într-un rezervor de presiune din oțel inoxidabil pentru a ține spuma la temperatură scăzută pentru a obține un Prosecco minunat.
- Tara de Origine: Italia
- Alcool: 11%
- Gust: Aromă delicată însoțită de o catifelare plăcută.
- Volum: 0.75 Litri
- Miros: fructat cu o intensitate bună de măr auriu, lămâie și grapefrut, ușor floral, cu floare de salcâm.
- Producator: Ami Prosecco
- Regiunea Viticola: Veneto - Italia