Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Se produce în anii favorabili prin vinificarea în alb a strugurilor roçii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt desciorchina]i iar boabele sunt zdrobite uçor. Pentru fermentare sunt folosite musturi ob]inute atât prin metoda <> de separa]ie gravita]ionalå, cât çi musturi separate prin presare pneumaticå. Macera]ia pelicularå este fåcutå la 12-13˚C, timp de 3-4 ore, decantare la 5˚C timp de 24 ore. Fermentare în vase de inox de 100 Hl, la temperaturå controlatå de 16-18˚C timp de 12 pânå la 15 zile. Maturare pe depozit fin de drojdii.
- Tara de Origine: România
- Alcool: 14.5%
- Gust: amplu,rotund,persistent
- Volum: 0.75 Litri
- Miros: visine,coacaze negre
- Producator: Crama Davino
- Tara origine: Romania
- Regiunea Viticola: Dealu Mare - Muntenia