Mai Multe Vizualizări
In 1868 Antonio Carpenè a infiintat crama omonima, iar opt ani mai tarziu a fondat prima scoala italiana de viticultura si oenologie in Conegliano. Prin urmare, calitatea produselor iesite de pe portile cramei Carpene nu este deloc intamplatoare, ci este atent studiata de cei mai pasionati oameni. Spumantul este produs din soiul Glera si dezvolta arome absolut incantatoare de flori albe, pere si martzipan. Gustul incanta cu notele de martzipan, citrice, piersici si pere. Perlajul este delicat, umpland intreaga cavitate bucala. Temperatura optima de consum este de 8-10 grade Celsius alaturi de aperitive, salate de cruditati sau carne de pui gatita cu sos alb cremos.
- Tara de Origine:
- Alcool: 11%
- Gust: martzipan, pere, piersici, citrice
- Volum: 0.75 Litri
- Miros: fructat, floral
- Producator: Carpene Malvolti
- Tara origine: Italia