BINE AI VENIT PE TOPDRINKS.RO

Istoria cocktailului Mojito incepe inca din secolul XVI, insa datorita complexitatii aromatice si a prospetimii fiecarui ingredient a reusit sa se mentina in topul preferintelor consumatorilor de peste tot din lume – mai ales in zilele toride, parca nesfarsite, de vara! Nici nu-i de mirare ca orice barman de pe planeta il poate prepara fara prea mari dificultati!

Citește Mai Mult
Postat în Cocktailuri

Un cocktail de un roz vibrant ce a cucerit intreaga planeta datorita aromelor si istorisirilor ce graviteaza in jurul saul. Cosmopolitan este o bautura eleganta, parca destinata petrecerilor. Ingredientele din care este preparat (gin, triplusec, zeama de lamaie si suc de merisoare) sunt deosebit de aceesibile, astfel incat nu trebuie sa mai asteptati un eveniment pentru a-l putea savura, intrucat va puteti prepara unul chiar acasa!

Citește Mai Mult
Postat în Cocktailuri

Cel mai indicat cocktail pentru brunchuri: Bloody Mary. Aromat si inedit va face deliciul oricarei mese datorita gamei largi de garnituri ce-l pot insoti! Culoarea cocktailului Bloody Mary poate varia in functie de cantitatile de sos si decorurile alese, fapt ce il face cu totul deosebit. Poate fi mereu altfel, insa de fiecare data absolut delicios!

Citește Mai Mult
Postat în Cocktailuri

Una dintre cele mai faimoase case de cognac din lume, Casa Lhéraud, își începe istoria undeva în anul 1600. Foarte rare sunt ocaziile de a face parte la o degustare de cognac, la noi in România, mai ales la un astfel de brand.

Citește Mai Mult
Postat în Evenimente